NIEUWS

Roy en Justin geven liveshow op YouTube

April 27, 2020

Even geen shows op locatie, geen bruiloften, geen feesten, geen kinderpartijtjes en dan missen wij ons publiek. Daarom hebben wij een verrassing! Zaterdag 2 mei om 16.00 uur geven wij een liveshow op YouTube voor iedereen die thuis zit.

 

Het wordt een spectaculaire liveshow met gave illusies. Ook gaan wij een echte goocheltruc uitleggen, zodat jullie thuis ook kunnen goochelen. 

Kijk dus zaterdag allemaal gezellig mee via de telefoon, tablet, computer of laptop op ons YouTube kanaal (Roy en Justin Huiskens)!

Roy en Justin gehuldigd door wethouder Alink

September 04, 2019

Donderdag 5 september zijn Roy en Justin gehuldigd in het gemeentehuis van Aalsmeer. Wethouder Wilma Alink-Scheltema zette hen in het zonnetje omdat ze afgelopen juni op de Nederlandse kampioenschappen werden uitgeroepen tot beste illusionisten duo van Nederland. De huldiging was een hele grote verassing voor Roy en Justin waarbij ze tot slot ook nog eens werden getrakteerd op een mooi boeket bloemen.

Roy en Justin Huiskens Nederlands kampioen illusionisme 2019

May 31, 2019

Zaterdag 1 juni 2019 vonden in Ede de Nederlandse kampioenschappen goochelen plaats. De jonge illusionistenbroers Roy (19) en Justin (18) uit Aalsmeer, die gezien worden als de nieuwe generatie, behaalden hier de 1e prijs in de categorie illusionisme. 
 
Hun spectaculaire illusie act met nieuwe, zelfbedachte illusies, eigen stijl en enthousiasme zorgden ervoor dat het publiek helemaal uit hun dak ging.
 
De prijs ontvingen ze uit handen van niet de minste jury. Deze bestond onder andere uit Victor Mids van Mindf*ck, Ferri Somogyi van GTST en illusioniste Sittah. 
 
Ook Hans Klok deed een duit in het zakje door de kersverse kampioenen vanuit Las Vegas persoonlijk te feliciteren. 
 
Kortom we zullen nog veel van de twee broers gaan horen en ze gaan volgend jaar Nederland vertegenwoordigen op de Europese Kampioenschappen in Barcelona.

Magic Dinner Night 2019 onvergetelijke magische avond

April 09, 2019

Woensdag 10 april 2019 vond voor de 3e keer The Magic Dinner Night van Roy en Justin in Amsterdam plaats. Een uitverkochte zaal genoot van eten, zangtalenten van de Hubertus & Berkhoff, luchtacrobatiek en natuurlijk ongelooflijke illusies van Roy en Justin. Wij hebben genoten en tot volgend jaar!

De meest magische dinnershow van Nederland is terug!

February 04, 2019

Op 10 april zal de 3e editie van Roy en Justin Huiskens' Magic Dinner Night plaatsvinden op de Hubertus & Berkhoff in Amsterdam. Het belooft weer een unieke avond vol entertainment en magie te worden! De avond is inclusief een 3-gangen diner verzorgd door de leerlingen van de Hubertus & Berkhoff. Kortom een avond die u niet mag missen! De kosten voor dit fantastische evenement bedragen € 34,95 per persoon (exclusief de drankjes). Mis deze avond niet en bestel uw kaarten snel!

Jozefschool Aalsmeer geniet van spectaculaire illusies

November 11, 2018

Maandag 12 november 2018 was het zover, Roy en Justin stonden in een omgetoverde gymzaal van de Jozefschool. Op deze speciale dag, de verjaardag van de directeur, konden de kinderen genieten van spectaculaire illusies en mind-blowing trucs. Na maar liefst vier optredens te hebben verzorgd kwam er alweer een einde aan deze zeer geslaagde dag die niet snel vergeten zal worden!

Roy en Justin openen de tweede edite DownTown Ophelia

June 01, 2018

Wat een sfeervolle opening van DownTown Ophelia 2018! Zaterdagmorgen 2 juni mochten Roy en Justin de opening van de tweede editie van DownTown Ophelia verzorgen. Na een spectaculaire show werd het jaarlijkse kunstwerk onthuld en werd samen met burgemeester Nobel van Aalsmeer het evenement officieel geopend. Een feestelijk event met een fantastische boodschap!

Eigen merchandise voor 5-jarig bestaan!

May 11, 2018

Wat gaat de tijd toch snel! Op 1 mei 2018 bestonden wij namelijk al weer 5 jaar! Om dit te vieren moesten we natuurlijk met iets unieks komen. De enige echte Roy en Justin Huiskens Merchandise werd dat! Benieuwd wat wij allemaal gekregen hebben? Kijk dan snel in onze merchandise shop en bestel jouw unieke artikelen vanaf nu!

Een onvergetelijke tweede editie van Roy en Justin's Magic Dinner Night!

March 27, 2018

Na het succes van vorig jaar stonden Roy en Justin woensdag 28 maart 2018 alweer voor de tweede keer met hun Magic Dinner Night op de Hubertus & Berkhoff in Amsterdam! Met een nog grotere show, gastartiesten van de Hubertus & Berkhoff zelf (dans en piano), Scott en heerlijk eten werden de gasten vermaakt. Kortom een onvergetelijke avond die waarschijnlijk weer een vervolg krijgt!

The Magic Dinner Night is terug!

February 01, 2018

Na het succes van vorig jaar zal op woensdag 28 maart 2018 op de Hubertus & Berkhoff in Amsterdam voor het tweede jaar op rij een avond entertainment en magie met een 3-gangen diner worden georganiseerd! De ontvangst zal zijn om 17:45 waarna om 18:30 de spetterende dinershow van start zal gaan! 

 

De kosten voor dit fantastische evenement bedragen € 39,95 per persoon. Dit is exclusief de drankjes. Mis deze avond niet en bestel uw kaarten snel!

Old Alkmaar Boardingtoernooi voor de tweede keer op rij afgesloten door Roy en Justin

January 13, 2018

Zondag 14 januari 2018 mochten wij al voor de tweede keer de finale act verzorgen op het Old Alkmaar Boardingtoernooi in Akersloot! Bij dit zaalvoetbaltoernooi waren onder andere jeugdspelers van Ajax, FC Utrecht en AZ aanwezig. Met een speciale act werd nog even de hoofdsponsor in het zonnetje gezet. Wij bedanken de fantastische crew van het toernooi en Kickfoto's voor de prachtige foto's op dit geweldige toernooi !

Roy en Justin 11 dagen in het Magic Theater op de Amstedamse Winterparade

December 31, 2017

Op de eerste editie van de Amstedamse Winterparade hebben Roy en Justin van 21 december tot 1 januari, 11 dagen lang het publiek in het Magic Theater vermaakt. Samen met de collega's van Dutch Magic traden ze elke dag 7 keer op. We hebben heel veel enthousiast publiek mogen ontvangen en kunnen terug kijken op een voor ons uniek en geslaagd evenement!

Roy en Justin open nieuwe schoolgebouw De Velst van Heliomare

November 01, 2017

Donderdag 2 november 2017 hebben Roy en Justin samen met de danseressen van De Danstuin en leerlingen van Heliomare met een spectaculaire voorstelling het kind- en jeugdcentrum van Heliomare aan De Velst in Heemskerk officieel geopend. De voorstelling ''De eerste steen'' was een mix van film, dans en illusies. Het was een fantastische dag met zeer enthousiast publiek! 

Roy neemt na 9 jaar afscheid van Jeugdcircus Acrobatico

October 14, 2017

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober stond Jeugdcircus Acrobatico met hun show Schatjes & Schoffies in De Meerse te Hoofddorp. Na 9 jaar nam Roy afscheid van het circus en mocht hij de show met een aantal spectaculaire illusies afsluiten! 

Een ode aan de legendarische Richard Ross tijdens het MAC Benfietgala Hans Klok & Friends

August 26, 2017

Op zondag 27 augustus werd in theater De Meerse te Hoofddorp het MAC benefietgala Hans Klok & Friends georganiseerd. De gehele opbrengst van dit gala, met als hoofdact Hans Klok, komt ten goede aan het Magic Art Center opgericht in 1984. Speciaal voor dit benefietgala kwam een bijzonder gezelschap illusionisten samen, waaronder enkele Nederlandse en wereldkampioenen, om geheel belangeloos bijzondere optredens te verzorgen ter ere van het Magic Art Center. Ook Roy en Justin Huiskens verzorgden een optreden. Roy deed samen met Justin de beruchte ringenact waar Richard Ross meester in was en Roy en Justin Nederlands Kampioen mee geworden zijn.

Aanmoedigingsprijs voor Roy en Justin op het Dutch Festival of Magic 2017

May 26, 2017

Donderdag 23, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei vonden in De Meerse te Hoofddorp de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen 2017 plaats. Roy en Justin deden met hun nieuw ontworpen illusies mee in de categorie illusionisme en wonnen de aanmoedigingsprijs. Vrienden, familie en fans mochten hierbij aanwezig zijn. Bijna 3 jaar is er aan de act gewerkt samen met coach Nico. De prachtige kleding is door Tycho ontworpen.

Magic Dinner Night groot succes!

March 05, 2017

Donderdag 2 maart was het zover: de eerste Magic Dinner Night in samenwerking met de Hubertus & Berkhoff, de lekkerste school van Nederland. Ruim 100 mensen konden genieten van magie van Roy & Justin, zang van Jessica (Idols) en Scott (HGT) met zijn stuiterballen act. Natuurlijk werd het heerlijke drie gangen diner gemaakt en geserveerd door leerlingen van de Hubertus & Berkhoff. Na afloop ontvingen we een staande ovatie! Wij kijken terug op een geweldige avond die voor herhaling vatbaar is!

Please reload

OFFICIAL PARTNERS 2020

Logo Briljant Entertainment (grijs).png
Burgers logo (grijs).png
  • Facebook - Roy en Justin Huiskens-01
  • Instagram - Roy en Justin Huiskens-0
  • YouTube - Roy en Justin Huiskens-01.
  • TikTok - Roy en Justin Huiskens-01

Designed & Created by DH  © 2020 Briljant Entertainment